Cafes

Je bent hier: Home  > Cafes
Een avondje Amsterdam in één van de vele gezellige cafés. Waar moet je heen als je niet bekend bent in Amsterdam? Bedrijven-amsterdam.nl probeert een zo goed mogelijk overzicht te geven van de cafés in Amsterdam zodat je een leuke avond kunt hebben! Het overzicht varieert van hardrock cafés tot de ouderwetse cafés in de Jordaan. Voor ieders smaak is er wel een cafeetje te vinden in Amsterdam!

Toont 2 van 2 Items
 • Item miniatuur
  0

  Café Karpershoek

  Café Karpershoek is de oudste kroeg van Amsterdam. In 1606 startte Karpershoek als herberg aan het IJ voor de zeelui van de VOC. Vandaag de dag is Karpershoek een authentieke ‘bruine kroeg’. In gezelschap van lokale stamgasten in een typische Amsterdamse sfeer, schenkt de kastelein met plezier een glas heerlijk helder Heineken bier.   De haven […]

 • Item miniatuur
  0

  Café de Jaren

  Café de Jaren dankt zijn populariteit aan de kwaliteit van de produkten (uit eigen keuken), het saladebuffet, de leestafel, de terrassen, de verscheidenheid aan hoekjes en gaatjes om te zitten, de lichte en ruime ambiance. En aan de gastvrijheid.  De twee verdiepingen van het café staan door een vide met elkaar in contact.