Advocaten

Je bent hier: Home  > Advocaten
Ben je op zoek naar een advocatenkantoor in Amsterdam? We proberen jou een zo compleet mogelijk aanbod van advocaten uit Amsterdam te laten zien! Vindt de advocaat die bij jou past op bedrijven-Amsterdam.nl. Ben jij ook een advocaat uit Amsterdam, maar sta je nog niet in het overzicht? Stuur dan je gegevens door via het contactformulier en we zorgen ervoor dat je vermelding er bij komt te staan.

Toont 3 van 3 Items
 • Item miniatuur
  0

  Kellermann Advocatuur

  Kellermann Advocatuur is een kantoor dat volledig gespecialiseerd in het strafrecht. Vanuit Amsterdam staan zij cliënten bij elke fase van het strafproces, zelfs tot aan het Europese Hof als dit nodig is.

 • Item miniatuur
  0

  Meijers Canatan Advocaten

  Meijers Canatan Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht. Ze behandelen grote (internationale) strafzaken, maar nemen ook kleinere zaken aan. Vanuit het kantoor in Amsterdam staan de strafrechtadvocaten verdachten in heel Nederland bij. In elke fase van het strafproces, van bijstand voor het eerste politieverhoor tot na de zitting bij de strafrechter.

 • Item miniatuur
  0

  Flinck Advocaten

  Flinck Advocaten heeft gespecialiseerde kennis van alle juridische aspecten van onroerend goed. De advocaten van Flinck Advocaten houden zich niet alleen bezig met koop en verkoop van vastgoed, maar hebben daarnaast ook ruime ervaring op het gebied van huur en verhuur van woon- en bedrijfsruimte.